IMAGINE - INTERREG VB

Inclusive Market AGriculture Incubator in North-west Europe

Homepagina > Mobility > Dispositifs > UN Youth Volunteers

UN Youth Volunteers

dinsdag 10 mei 2022, door Quentin GIANELLA

Alle versies van dit artikel: [English] [français] [Nederlands]

UN Youth Volunteers zijn tussen 18 en 29 jaar oud en werken samen met VN-organisaties in de frontlinie van politieke, ontwikkelings- en humanitaire operaties.

UN Youth Volunteers vormen een aparte groep van VN-vrijwilligers die onlangs in het leven werd geroepen als reactie op de oproep van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties aan de grootste generatie mensen onder de 30 jaar ooit, tot meer engagement in vrijwilligerswerk.

UN Youth Volunteers helpen de Verenigde Naties - een van de belangrijkste intergouvernementele organisaties ter wereld - bij het vervullen van hun missie. Deze jonge vrijwilligers worden aan de organisaties van de Verenigde Naties toegewezen om in de frontline van de politieke, ontwikkelings- en humanitaire operaties te werken.

UN Youth Volunteers zijn jongeren tussen 18 en 29 jaar die zich willen inzetten voor ontwikkelings- en vredesinitiatieven overal ter wereld.

Voorwaarden om in aanmerking te komen

Het VN-programma voor UN Youth Volunteers is op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde jongeren tussen de 18 en 29. (Let op: je moet tijdens de volledige duur van je dienst jonger zijn dan 29). De vereiste opleiding en ervaring variëren per opdracht, maar over het algemeen wordt geen werkervaring van meer dan twee jaar gevraagd.

Een bericht, een commentaar?

Wie ben je?
Je bericht

Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.